Maison le Bonheur   • Gîte - Chambres d’Hôtes • Table d’Hôtes •---------------------------------NLFRENDE

 

 

 
Reacties

16-11-2014. Dear Gerda and Jos, Although our stay was very short and is well in the past it is anything but a distant memory. And to think that our visit to la Maison le Bonheur was by accident. We were tipped off by a couple we met and although you weren't quite on our route home we thought "why not ?". What a good decision and a great recommendation. Once we'd finally found you (our SatNav couldn't and the locals didn't know you) you and our fellow guests gave us a real welcome on the lawn in the evening sun and followed it with an excellent meal with copious amounts of wine. Our room was spacious and spotless and after a good night's sleep we were spoiled by the breakfast.
Our only mistake? We should have booked for longer ! Hopefully we can rectify that in the future and also spend more time in the region. Judging by the compliments on the guestbook we need to. We pass on the recommendation wholeheartedly and wish you every success.
Many thanks again. Philip and Marja

12-05-2013. Beste Jos en Gerda, Wat was het heerlijk om op de terugreis bij jullie te overnachten. We hebben genoten van het warme ontvangst, het heerlijke eten, de goede nachtrust, de stilte, de leuke gesprekken en het heerlijke ontbijt.
Geweldig was het om te zien wat jullie saampjes in de afgelopen jaren neer hebben gezet, alle respect daarvoor.
Bij onze eerstvolgende trip die langs jullie B&B gaat, gaan we jullie zeker weer bezoeken. Nogmaals hartelijk dank voor alle gastvrijheid.
Hartelijke groet, Nico en Coby

27-05-2012. Beste Gerda en Jos, Nogmaals een hartelijke dank voor het fijne verblijf, het heerlijke avondeten en het perfecte ontbijt. Dit was een verademing tijdens onze weg terug naar huis en draagt zeker bij tot een geslaagde vakantie.
Vele groetjes van Lina, Leonardo, Bert en Marc. Hopelijk tot een volgende keer.

28-06-2011. Gerda en Jos, Zoals jullie zelf vermelden, een perfecte plaats voor een tussenstop op weg naar het zuiden. (Naar het Noorden kan natuurlijk ook)
We hebben bij jullie heerlijk gegeten, een goed glas wijn gedronken, gezellig gekeuveld, lekker geslapen en prima ontbeten. Wat wil een mens nog meer.
Heel hartelijk bedankt voor jullie bijzonder gastvrije ontvangst en goede zorgen. Wij houden het in gedachten.
Hartelijke groeten van Ank en Jack van Ast.

21-06-2010. Wat hebben we genoten in jullie Maison Le Bonheur in Beaupont! 'n Hemels plekje in La Douce France!
Door jullie met zoveel liefde opgebouwd en onderhouden, dat de warmte en gastvrijheid er van af stralen.
We hebben 3 dagen vertoefd in een van jullie mooie chambres d'hôtes en 1 week in jullie gîte; het was allebei geweldig!
Het gezamenlijke ontbijt en avondvullende diner op het nieuwe overdekte terras met jullie en met de andere gasten vonden we heerlijk en erg gezellig.
Maar ook ons plekje in de gîte was erg fijn, waar we konden genieten van ons eigen terras en tuin, het landelijke uitzicht en de mooie koeien in de wei
naast ons, die je door de rust zelfs kunt hóren grazen, prachtig!
Bij onze dagelijkse uitstapjes hebben we de mooie Bresse-streek leren kennen en we werden vaste gasten van de 2 terrasjes in Saint-Amour (we waren al helemaal ingeburgerd, ha, ha).  
Graag wensen we jullie een hele fijne zomer toe met veel te verwennen gasten en geniet ook zélf van hetgeen jullie hebben opgebouwd, jullie "Bonheur", jullie "petit bijou". Tot de volgende keer!
Veel groetjes uit Ulestraten van Huub en Anke.

21-03-2010. Gerda en Jos, Het goede gevoel begon al bij het ontvangen van jullie eerste e-mail. Die was zo hartelijk dat de keuze om naar jullie te komen snel was gemaakt. We hebben bij jullie gelogeerd als tussenstop naar ons ski-adres. En dit was een super begin van onze vakantie. Gezellig kletsen, wijntje drinken, lekker eten, met als extra een kaasplankje vanwege Jos zijn verjaardag. Lekker geslapen heerlijk gedoucht(na de eerste koude druppels). Bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot ziens. Liefs Gerrit, Sylvia, Cato, Rosa, Harold, Manon, Mats, Rogier, Yvonne.

13-02-2010. Jils van 8 maanden, mijn vrouw Sofie en ikzelf hadden hier vandaag een prachtige eerste dag van onze wintervakantie. Misschien zijn jullie er niet voor geboren maar op z’n minst voor in de wieg gelegd om mensen te ontvangen in een warm(e)(t)huis. Bedankt, Frederik.

14-09-09. Lieve Gelukschenkers, ja want dat zijn jullie, en dat gevoel overvalt je al zodra je het terrein op komt rijden. Zo’n warm onthaal doet een ieder heel goed, na een lange rit. Zoals in ons geval samen op een zware tour motor, met even zo zware bepakking, i.v.m. ons kampeeravontuur  op weg naar het zuiden van Frankrijk, het is dan zo fijn te weten dat je met een gerust hart alle bagage kunt laten zitten. Rust is wat je dan voelt onder het genot van een lekker welkomstglaasje, een fijne kamer en een heerlijke douche,  en dan een meer dan heerlijke Table d’Hôtes, pure verwen-nerij. Gelukkig konden we voor onze terugreis ook nog een kamer reserveren, waar we dan ook graag gebruik van heb-ben gemaakt,  zo is de terugreis dan ook nog weer een vakantiefeestje op zich. Bedankt, voor het samen met ons te willen delen geluk. We komen dan ook zeker (volgend jaar?) weer terug. Liefs en dikke kus Jack en Marja Woudhuizen.

12-09-09. Lieve Gerda en Jos (patras familias). Ons verblijf in jullie “maison le Bonheur” (16-08-09 t/m 19-08-09) was in één woord geweldig! We hebben genoten van onze prachtige kamer (de suite), de omgeving, de rust en het weer. Tijdens ons verblijf hebben wij onder andere een bezoek gebracht aan ‘les cascades du herrison’, een aanrader voor iedereen, evenals het bezoek aan Chateau du cormatin en haar tuinen, en de geweldige veemarkt in Louhans. 
Het meest hebben wij echter genoten van jullie geweldige gastvrijheid, de goede zorgen en het heerlijke Bourgondische leven. We vonden het ontzettend leuk om iedere avond met andere mensen aan tafel aan te schuiven en - onder het genot van een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn – te zien wat voor leuke en fascinerende gesprekken er kunnen ontstaan met mensen die je nog nooit eerder hebt ontmoet.
Met trots vertellen wij onze familie, vrienden, collega’s en kennissen in Maastricht wat jullie tot nu toe bereikt hebben in Frankrijk, en we raden het iedereen aan om dit met eigen ogen te gaan bekijken. Heel graag komen wij nog een keer bij jullie terug, en als het mag nemen we dan wéér een klein stukje van jullie ‘bonheur’ mee terug naar Nederland! Heel veel liefs en een dikke poen. Celine, Victor en Désirée (Klemann).

24-08-09. Beste Gerda en Jos. Heel erg bedankt voor de bijzonder gastvrije en hartelijke ontvangst bij beide tussenstops die we gemaakt hebben tijdens onze reis naar Zuid-Frankrijk en weer terug. De sfeer was ontzettend gezellig en wij hebben het echt ervaren als een "huiskamer" gevoel. Alles was prima verzorgd en het eten meer dan geweldig. Kortom, een supergoed gastvrouw- en gastheerschap! Wij komen zeker nog eens terug op onze volgende reis naar Frankrijk. Succes met Maison le Bonheur, maar dat komt helemaal goed. Groetjes, Leon en Marcel uit Tegelen

17-06-09. Hoi Jos en Gerda. Wat vliegt de tijd. Het is alweer een paar weken geleden dat we bij jullie hartelijk werden ontvangen. Over het eten gaan we het niet hebben anders gaan jullie nog naast jullie schoenen lopen. Veel beter kan niet. Alles wat jullie op de site hebben staan maken jullie compleet waar en waar vind je nog
de mensen die doen wat ze zeggen. ‘s Middags heerlijk luieren op de zonne-weide en tegen de avond zalig vertoeven op jullie terrasjes. Wat wil je nog meer, goed eten, een drankje er bij, domme humor en ook het serieuze gesprek werd niet uit de weg gegaan. We hebben beiden geweldig genoten en meteen ook kunnen zien hoe mooi het geworden is. Hartelijk dank voor de beide in alle opzichten geweldige dagen en veel succes met het waarmaken van jullie droom. We spreken jullie bij gelegenheid weer.
Groetjes Ton en Tonnie

15-06-09. Beste Gerda en Jos, veer wouwe uuch eve laote wete wie hartelijk en gezellig ( en lekker!) veer 't bij uuch höbbe gehad! Nog altied zien veer in gedachte de daog aon 't memorere vaan eus franse reis en daan waor 't verblief bij uuch wel 'n bezunder good begin! Daorum nog ins: bedaank en veer hope us nog wel ins te treffe!
Tonny en Ger.

Mei 2009. Wat een fijne stek hebben jullie in Le Gruat! Gedurende ons verblijf op “Le Bonheur” zijn we door jullie beiden zό verwend in grote en kleine dingen. De hartelijke gastvrijheid en de prachtige diners, werkelijk……chapeau en mille fois merci!!!!! We komen graag nog eens terug en wensen jullie van ganser harte veel succes met jullie “Le Bonheur”.
Blijf gezond en graag tot ziens, Doca en Theo Heuthorst.

04-05-09. Vakantie is niets anders dan leven zoals anders . Toon Hermans heeft een klein gedichtje genaamd confetti: “Confetti is alleen dàn confetti als hij (of zij?) meerkleurig is. Het strooien van één kleurige confetti sorteert vrijwel geen effect, ’t is de mengeling die het ‘m doet – c’est la vie.” Het heeft ons deugd gedaan dit plekje te hebben mogen ruiken, voelen. Het deed ons deugd met mensen zoals jullie meerkleurig te zijn…..
Lieve groeten, Nicole en Anita.

Avril 2009. La maison le bonheur……c’est vivre heureux en aimant et respectant les autres……
Alberto.

31-12-08. Dromen zijn bedrog, maar als ik wakker wordt dan droom ik nog. Dat zullen jullie toch vaak gedacht hebben. Als je zό je droom kunt waarmaken, dan moet je ’n gelukkig mens zijn. Daar hebben we weer een paar dagen van kunnen meegenieten. Zelfs als “proefkonijn” was ’t een FEEST om hier te zijn. Het is geen vaarwel, maar een tot ziens in 2009.
Liefs Mart en Nellie.

28-12-08. Wat een fijne tussenstop op weg naar onze skivacantie! In een mooie omgeving vlakbij de snelweg is het goed vertoeven! Ook het eten is heel lekker en de bedden verrukkelijk. Wij kunnen er ’s morgens moeilijk uit komen. Wij wensen jullie veel succes met deze zeer goede chambre d’hôte en komen zeker terug! Aad, Gerda Meeuwissen, Marjolein, Albert, Karlijn, Anouk, Rens en Dennis.

25-10-08. Een kort bezoek met moeder June en ik schrijf nu een kort stukje en probeer “10 etoiles” te vertalen naar een Nederlandse zin…… kijk rond wat hier in een korte periode gedaan is, sta even stil bij jullie geluk en bedenk ineens: “een warm bad”. Veel succes met jullie volgende projecten en dank voor het warme ontvangst.
A votre bonheur Roeland en June de Wolf.

20-09-08. Lieve Gerda en Jos. Le Bonheur is zijn naam meer dan waard. Op weg naar Italië hebben we hier een overnachting geregeld. We zijn warm en gastvrij onthaald en hebben van jullie gastvrijheid genoten. Als we niets geboekt hadden, zouden we zeker in de verleiding gekomen zijn om hier te blijven. We komen zeker terug om deze streek nader te verkennen. Wij hebben heerlijk gegeten en geslapen en de rust is weldadig. Veel succes en geluk met het vervolg. Dat komt zeker allemaal goed. We zullen in ieder geval een warm woordje voor jullie doen. Bonne chance et bisous. Marianne.
Veel geluk op deze mooie stek. Jan.

20-09-08. Wat mij betreft 5 sterren! Gastvrijheid, gemoedelijkheid, onderhoudend, perfecte verzorging, prima lokatie. En dan naar bed na een geweldige maaltijd. Een echt rustpunt Frans Peijnenburg. Ik heb het al vaak gezegd, het was in één woord “Geweldig”! We hebben genoten.
Groetjes Marij Peijnenburg.

01/06-09-08. Cher Bonheurtjes, ’n Gastvrij Onthaal. Gastronomische diners. Het was voor ons meer dan bijzonder om hier ons 20-jarig samenzijn te vieren. De bruidssuite werd gereed gemaakt en de kleine malheurtjes werden direct verholpen (dank voor de spiegel). We hebben heel wat toasten uitgebracht op         le Bonheur. Le Bonheur die jullie uitstralen en overbrengen op jullie gasten. We hebben er oprecht van genoten waarvoor Merci Bien.
De Riedertjes, Ellen & Gert.

20-08-08. Lieve Jos en Gerda. Wie had dat ooit gedacht dat we bij jullie zouden slapen in een chambre d’hôtes!! Op de heenreis naar Zuid Frankrijk één nachtje en gelukkig konden we op de terugreis drie nachten in jullie maison Le Bonheur verblijven. Wat een werk hebben jullie verricht in zo’n korte tijd, het is grandioos. De eerste keer dat we binnenkwamen voelden we ons meteen thuis, het straalt allemaal zoveel gezelligheid uit. Heerlijk eten, prachtige slaap en badkamers en jullie liefde voor dit huis en voor elkaar. We hebben heerlijke dagen gehad en leuke uitstapjes gemaakt en de omgeving is mooi en afwisselend. Volgend jaar komen we zeker weer terug en wie weet al wat eerder om te helpen met klussen. Heel erg bedankt voor alles.
Veel liefs en dikke knuffel Lili en Fransjoost.

11-08-08. Wat een heerlijk intermezzo in Le Bonheur voor ons op weg naar Spanje of retour naar Nederland. Ontvangst, eten, slapen etc. Het is allemaal tot in de puntjes verzorgd. En wat Jos en Gerda in korte tijd van dit onderkomen hebben weten te maken is bewonderenswaardig. Voor ons in de toekomst geen autowegmotels meer maar Le Bonheur met zijn rustige natuur en de gastvrijheid van Jos en Gerda.
Tot de volgende keer Paul en Marian.

10-08-08. Een hele mooie omgeving met veel natuurschoon anders als we gewend zijn maar niet minder mooi en goed voor een fijne vakantie. De kinderen hebben genoten van het zwembad en van jullie gastvrijheid, wij trouwens ook. Jullie hebben een mooi stekkie en petje af voor al het werk wat jullie verzet hebben. Bedankt en veel succes Simon, Astrid, Femke en Robin.

25-07-08. Toen we zondagavond vanuit Zwitserland arriveerden bij “Le Bonheur” werden we hartelijk welkom geheten door Gerda en Jos. We stonden verteld van hoe zij in korte tijd het huis hebben veranderd in een gezellige Chambre d’Hôte/Gîte. We hebben ook volop genoten van de heerlijke maaltijden, die zij voor ons bereidden. Het was één week vol verwennerij. Op z’n tegels gezegd: “Ut waas geweldig”. Wij wensen jullie véél succes toe voor de toekomst in “Le Bonheur”.
Groetjes Jos en Marian uit Tegelen.

25-07-08. Na een intensieve wandelvakantie in Zwitserland, was deze vakantie precies wat we nodig hadden: rust, verwennerijen, leuk gezelschap, gezellige gesprekken en genieten van een prachtige omgeving. Ik hoop dat vele mensen deze weg zullen vinden en waarderen en dat jullie droom dubbel en dwars uitkomt. Wij nemen een stukje van jullie geluk en Frankrijk mee naar huis en bedanken jullie voor alles.
Thieu en Regien Janssen-Beuse.

13-07-08. Wij hebben het genoegen gehad om als eerste gasten in “maison le bonheur” een week lang te mogen vertoeven. Na een warm welkom hebben we genoten van de heerlijke rustige omgeving, van de gastvrijheid van Gerda en Jos, die ons hebben verwend met heerlijke, fantasierijke maaltijden. We zijn onder de indruk van de wijze waarop jullie in zo’n korte tijd een comfortabel gastenverblijf hebben gerealiseerd “chapeau”. Wij wensen jullie voorspoedige voortzetting.
Marien, June + Ank. 

 

 

 

 

 

 

Le Bonheur foto 1 Gîte - Chambres d’Hôtes / Table d’Hôte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maison Le Bonheur • Gîte - Chambres d’Hôtes • Table d’Hôte • Gerda Klemann-Stalmeijer • Privacy verklaring
340 Impasse du Gruat • F-01270 Beaupont • 0033-(0)474427410 • klemann@maisonlebonheur.comwww.maisonlebonheur.com